Digitaalisen markkinoinnin erikoisosaajat - Mahon Digital

Meistä

Mitä Me Teemme

Mahon Digital on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka keskittyy hakukonemarkkinointiin, mukaanlukien hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan, sisältömarkkinoinnin sekä sosiaalisen median. Suunnittelemme myös digitaalisia strategioita, teemme konsultointia, sekä hakukonemarkkinoinnin koulutusta. Toimipisteemme sijaitsevat Englannissa Lontoossa, Kaakkois-Aasiassa ja Suomessa.

Tiimiläiset

Picture of Saija

Saija

Founder, CEO

Digitaalinen maailma on ollut kotini viimeiset kaksitoista vuotta. Erikoisosaamistani urani alusta asti on ollut hakukonemainonta sekä optimointi niin hakukoneissa kuin sosiaalisessakin mediassa. Markkinointi ja mainonta ovat olleet alusta asti työurani keskipisteessä.

Tavoitteeni on jatkaa tällä polulla ja kasvattaa sekä Mahon Digitalin osaajien joukkoa ja toimintaa sekä asiakkaidemme liiketoimintaa niin paljon kuin mahdollista!

Picture of Yrjö Kokkonen

Yrjö Kokkonen

Country Director

Markkinoinnin ja mainonnan ammattilainen vuosien kokemuksella. Erikoisosaaminen markkinoinnin suunnittelussa ja johtamisessa, kokemusta mm. vähittäiskaupan, ravintoloiden mainonnasta ja tapahtumamarkkinoinnista ja -tuotannosta.

Kiinnostunut asiakkaan roolin muuttumisesta ja sen vaikutuksesta markkinointiin.

Picture of Terry

Terry

Operations Director

Tekniset ratkaisut ja yrityksen sisäiset prosessit ovat olleet urani aikana kiinnostukseni keskipisteessä. Keskittymiseni yrityksen kasvuun ja infrastruktuurin kehitykseen auttavat muita tiimin jäseniä keskittymään asiakkaisiimme ja puolestaan heidän liiketoiminnan kehittämiseen. Olen erittäin innokas teknologian seuraaja ja teen aina parhaani pysyäkseni ajan hermolla. Vapaa-aika kuluu puutarhassa ja festivaaleilla.

Picture of Eveliina

Eveliina

Senior Account Manager

Innostukseni digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan heräsi opintojeni parissa Turun kauppakorkeakoulussa. Digitaalisuudessa minua kiehtovat alan alti muutuva dynaaminen ympäristö sekä sen monipuoliset mahdollisuudet. Olen erittäin iloinen päästessäni työssäni hyödyntämään innostustani alaan sekä työskentelemään mielenkiintoisten kampanjoiden ja asiakkaiden parissa. Vapaa aikana vierähtää monipuolisesti erilaisten asioiden parissa.

Mikään ei voita liikuntaa, luontoa tai laatuaikaa kavereiden kanssa.

Picture of Teija

Teija

Business Strategist

Teija Leino on markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytönnössä elänyt median murroksen. Teijan laaja-alainen kokemus mediasta, sanomalehdestä someen, näkyy hänen otteessaan toteuttaa valittua strategiaa. Teija innostuu kaikesta uudesta ja saa muutoksesta voimaa mennä eteenpäin.
”Haluan hyödyntää eri markkinoinnin ja viestinnän kanavia mahdollisimman
tehokkaasti ja saada niistä kaiken irti.” sanoo Teija
Teijan motto on “Muutos on mahdollisuus ja elämä kantaa.”

E: [email protected]
T: 010 279 9882
Mahon Digital Marketing Ltd.
Kauppiaskatu 5, 1. kerros
20100
Turku